Om mig og bloggen

 

OBS: denne blog opdateres ikke længere, men jeg kan stadig kontaktes på d.isbjoerg@gmail.com

Efter at være flyttet hjemmefra er min glæde til madlavning vokset – det er ganske motiverende, når nu man pludselig selv står for indkøbene. Der bliver da også lavet madplan hver uge for at sikre, at det hele tiden forbliver let og lækkert! 🙂 

Derfor er det da også maden, som er fokuspunktet i ‘Opholdsrum’! Det er dog ikke en høj-kulinarisk mad som er på menuen. Det er derimod ganske almindelig hverdagsmad, sat i perspektiv af et ungt menneske.

Da jeg er på SU, starter mit madeventyr med et småt madbudget. Men det gør da ingenting, når det bare kræver lidt kreativitet at fremtrylle dejlige retter for få penge!

Så se frem til side op og side ned med SU-venlige opskrifter  –  jeg vil nemlig videregive alle mine erfaringer i køkkenet til mine søde læsere, i form af billigenemme, og ikke mindst lækre køkkeneventyr. 

Mangler du en how-to-guide angående det at spise billigt, kig da forbi min kvik-guide her!

Velkommen, og velbekomme! 🙂

 

14 thoughts on “Om mig og bloggen

 1. Jeg elsker din blog! 😀
  Simon og jeg skal flytte hjemmefra om lige godt en måned, så det er da rart at se at man rent faktisk godt kan spise andet end pasta og ris selvom man er på SU 😉
  Jeg kommer helt klart til at bruge dine opskrifter når jeg selv kommer til at stå for madlavningen 😀

 2. Hej
  Jeg har læst om din blog i Lokalavisen og finder den ganske spændende. Er selv gået på efterløn i december 2011 og har efter den tid fået interesse for at lave mad til fruen og mig.
  Jeg vil spørge dig, om jeg må lave et link til din blog fra min egen blog http://www.oleryolf.blogspot.dk/, evt. gerne med billedet fra avisen. Et nej vil selvfølgelig blive respekteret.
  Mange hilsner / Ole

 3. Pingback: En aften i hytteostens tegn hos Karolines Køkken - Aarhus tøsen

 4. Haii 🙂 Længe siden og glædelig nytår. Jeg håber det går godt med at læse ES på VIA. Nu har jeg endnu engang været inde og lure på din fantatiske blog. Jeg ser du bruger wordpress som mig selv og du har billede i dit kommentar felt. kan du måske huske, hvordan du fik tilføjet det? Stort knus Samantha

  • I lige måde! Du kan tro det går godt, det er lige mig 🙂 På nær biokemieksamen om et par dage, haha! Tænker du på profilbilledet/det lille firkantede et? Det kan jeg ikke huske, og kan ikke finde ud af at skifte det igen! Suk 😉

 5. Jeg er stor fan af din blog! Det er dejligt med nogle opskrifter, som unge studerende også kan være med på 🙂 Men mit spørgsmål handler om noget helt andet end mad:
  Dit studie “Ernæring og sundhed”, hvad går det helt præcist ud på? og hvilke muligheder åbner det op for? 🙂

 6. Hej
  Jeg vil bare lige fortælle, at din blog er super god og jeg bruger den mange gange om ugen, til at få inspiration!!
  Det er så lækkert med alle de opskrifter, så blev endelig ved med det!
  Venlige hilsner
  Line

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s