The Jeroen: Wannabe ratatouille i fad med kyllingehakkebøffer

Okay. Efter sidste weekends Northside Festival, med nuværende eksamensræs, og med Roskilde Festival i kiggerten (kun 6 dage endnu!), er det altså ikke madlavningen, jeg har fokus på.

I går blev det dog trods alt til noget lækkert; ratatouille inspireret grøntsagsfad med hakkebøffer af kylling. Serveret med frisk mozzarella var det en fin afveksling fra rugbrødsmadder og havregryn.

Puha, selvom jeg synes min uddannelse er super spændende, glæder jeg mig altså virkelig til at produktionsteknologi, fødevarekemi, ernæring i livscykluusperspektiv og livsstilssygdomme erstattes af kolde øl på en græsplæne på Sjælland! Også selvom det betyder endnu flere rugbrødsmadder.😉

rattatouille1kyllinge hakkebøffer

Ingredienser, 2-3 personer

  • 1 squash
  • 1 aubergine
  • 4 store tomater
  • Olivenolie
  • 0,8-1 kg hakket kylling
  • Salt, peber og timian
  • Frisk mozzarella

Fremgangsmåde

  1. Skær grøntsagerne i tynde skiver, og anret dem lagvis i et fad. Hæld lidt olivenolie over, og krydr med salt, peber og timian.
  2. Sæt grøntsagsfadet i ovnen ved 150 grader i 2 timer. (Så bliver de meget lækrere, end hvis de får 200 grader i en time!)
  3. Når grøntsagerne er ved at være færdige, former du bøffer af hakkekødet. Steg ved høj varme i lidt olie til de er gennemstegte. Krydr med salt og peber.
  4. Server med gode venner og en kold øl!

3 thoughts on “The Jeroen: Wannabe ratatouille i fad med kyllingehakkebøffer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s