Luksus kokostoppe med marcipan, lakrids og citron

Kokostoppe er altid et hit. Og de kan proppes med en masse lækkert; disse er med marcipan, lakrids og citron.

Men du kan også vælge grofthakket chokolade, appelsinskal, grofthakkede nødder, eller noget helt fjerde.

kokostoppe

Ingredienser, 1 bageplade

  • 250 g kokosmel
  • 1 spsk lakridspulver
  • Revet skal fra 1 økocitron
  • 200 g revet marcipan
  • 1 spsk hvedemel eller mandelmel
  • 100 g sukker
  • 50 g brun farin
  • Evt. 1-2 tsk saft fra citronen

Fremgangsmåde

  • Bland alt på nær citronsaften.
  • Hvis det er lidt for tørt / svært at blande, tilsæt da også lidt citronsaft.
  • Form til små toppe.
  • Bag ved 200 grader (ikke varmluft) i ca. 15 minutter.
  • Køl af på en rist. Opbevar i en lufttæt beholder.
Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s