Forårssalat med chili/hvidløgs krydrede rejer

Forleden blev årets første forårsdag fejret med en dejlig forårssalat med spicy rejer – perfect match.

Selvfølgelig er grøntsagsudvalget i Netto stadig ikke sådan HELT forårsagtigt, men det må vi have til gode. (Uha, jeg glæder mig til friske tomater, agurker, asparges og lignende!🙂 )

shrimp

Ingredienser, 2 personer

  • Ca. 350 g rejer
  • 1 tsk knust chilipulver
  • 1 finthakket hvidløgsfed
  • 2 spsk olie
  • Salt og peber
  • Salat. Jeg brugte: spidskål, rød peberfrugt, cherrytomater, bønner og majs fra frost, appelsin og peanuts – alt sammen vendt i saften fra halvdelen af appelsinen som jeg pressede.

Fremgangsmåde

  1. Tø rejerne op.
  2. Varm en pande op. Hæld olie på, og lynsteg rejerne og hvidløg.
  3. Smag til med chilipulver, salt og peber.
  4. Bland salaten, vend i fx appelsinsaft eller din yndlingseddike.
  5. Server – gerne med groft brød og smør til.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s