Ugentlig madplan, januar

Selv, når menuen dagligt skal stå på masser af grøntsager, fisk og magert kød, behøves madbudgetkontoen ikke lide overlast. Se bare, hvor smart det er at lave en ugentlig madplan, inden der handles: du slipper for daglig “åh-nej-hvad-skal-vi-spise-i-dag???” panik, og samtidig får du udnyttet alle de råvarer du indkøber, og mindsker dermed madspild.

Til denne uge har indkøbene til aftensmaden overordnet set begrænset sig til; blomkål, squash, gulerødder, kyllingefileter (frost), fiskefars, dåse-fisk, æg, brød og pålæg. Simpelt, nemt, og lækkert! (Selvfølgelig blev der også købt mælk, frugt og lignende ikke-aftensmad relaterede fødevarer.😉 ) Ting, jeg havde i basislageret, var bl.a. løg, brune ris, frosne ærter/majs, chili og dåsetomat.

2013_05_13_15_58_48

Mandag 6/1: Spicy gulerods-fiskefrikadeller med chili og hvidløg, serveret med kartofler, kogte gulerødder og ærter.

Tirsdag 7/1: Wok med kylling, blomkål, squash og gulerod, serveret med brune ris.

Onsdag 8/1: Rester

Torsdag 9/1: Tun/torskerogns frikadeller med brune ris og gulerodsråkost

Fredag 10/1: Rugbrødsmadder, bl.a. med torsdagens deller som pålæg

Lørdag 11/1: Tikka-masala kylling med blomkål og squash

Søndag 12/1: Tøm-køleskabet æggekager (skinkepålæg, grøntsagsrester…)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s