Frittata med tomat, løg, kartofler og majs

Frittata med tomat, løg, kartofler og majs… Kunne lige så nemt være frittata med alt muligt andet! 🙂 God ret til at få tømt køleskabet, nu hvor det er ved at være sidst på måneden.

Jeg er ikke sikker på hvad forskellen er på frittata, æggekage og omelet. Mit umiddelbare gæt er dog, at frittataen som den eneste af de tre traditionelt laves i ovnen, mens de to sidste tilberedes på pande? Jaja, det er heller ikke navnet det skal komme an på – så længe det smager godt! Og det gør det.

æggekage

Ingredienser, 2-3 personer

  • 4-5 kartofler, kogte
  • 250 g cherrytomater
  • 2 løg
  • 1 dåse majs
  • 4 æg
  • 1 spsk hvedemel
  • 1½ dl mælk
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Skær tomater og kartofler i mundrette stykker.
  2. Skær løgene i tynde ringe. Fordel i bunden af et smurt fad, og drys tomat, majs og kartofler over.
  3. Pisk i en skål mælk og mel sammen, til der ikke er klumper. Pisk æggene i. Tilsæt godt med salt og peber.
  4. Fordel æggemassen over grøntsagerne.
  5. Bag i bunden af ovnen ved 180 grader varmluft i 35-45 minutter – til den er gennembagt.
  6. Server gerne med råkost/anden yndlings salat.
Reklamer

3 thoughts on “Frittata med tomat, løg, kartofler og majs

  1. Pingback: Ugentlig madplan, januar | Opholdsrum

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s