Majs, kylling, kartofler og spidskål i fortryllende forening

Kål – spidskål især – er normalt ret godt. Men om sommeren er det VIRKELIG godt! En ny spidskål er sød og sprød og lækker. Og når den så tilmed serveres med nye, danske kartofler, søde, sprøde majs-kolber og (hvidløgs-marineret) kyllingefilet, mangler man kun en stor klat smør for at have en fortryllende sommertallerken. Og som altid er kål den studerendes bedste ven, for det holder og rækker ganske længe.

spidskål_kylling_majs_kartofler

Ingredienser, 2 personer

  • 3-4 kyllingefileter (gerne i hvidløgs-marinade)
  • Nye, danske kartofler
  • 1/4 frisk spidskål
  • 1 spsk frisk citronsaft
  • 2 majskolber
  • 2 gulerødder
  • Salt og peber
  • Smør

Fremgangsmåde

  1. Skrub kartoflerne rene (skræl dem ikke!) og kog dem i 7-10 minutter i letsaltet vand. Lad dem herefter trække i kogevandet i ca. 5 minutter, eller til de er tilpas møre.
  2. Kog majskolberne i 8-10 minutter.
  3. Steg kyllingefileterne.
  4. Snit kål og gulerødder fint, og vend sammen med citronsaft.
  5. Server det hele mens det er varmt, med en masse smør og solskinsvejr. 🙂 Husk at drysse salt på majkolberne!
Reklamer

2 thoughts on “Majs, kylling, kartofler og spidskål i fortryllende forening

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s