Lasagne med gulerod og squash

Lasagne kan sagtens være sund – og det endda uden at forringe smagen! jeg har valgt at tilføje grøntsager (i dag gulerod og squash,) bruge fuldkornslasagneplader, og spare på den revede ost på toppen. Det er super nemt.

Grøntsagslasagne1

Ingredienser, 4 personer

  • 400 g hakket kød (magert)
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 4-5 revede gulerødder
  • Fuldkornslasagneplader
  • 1 hakket løg
  • 2 pressede fed hvidløg
  • Salt, peber, basilikum, (evt. andet krydderi efter smag)
  • Olie
  • 1 lille squash i tynde skiver
  • Revet ost

Fremgangsmåde

  1. Svits det hakkede løg og hvidløgsfeddene i en gryde i lidt olie.
  2. Når løgene har taget farve, svitses også det hakkede kød, til det er brunet.
  3. De hakkede tomater samt revede gulerødder tilsættes.
  4. Lad sovsen simre i 10 minutters tid – smag til med krydderier. (Er sovsen for flydende, kan du jævne med lidt mel/maizena.)
  5. Fordel lagvist kødsovs, squash i skiver og lasagneplader i en form. Slut af med et tyndt lag revet ost.
  6. Bag i ovnen i ca 35 minutter, og server med en god salat, hvis du har mod på endnu mere grønt 🙂

Note: du kan selvfølgelig bruge næsten lige de grøntsager du har lyst til at bruge! Jeg tror bestemt, at eksempelvis friske tomater, aubergine, porre, peberfrugt eller svampe  smager fantastisk i!

Reklamer

2 thoughts on “Lasagne med gulerod og squash

  1. Pingback: Helt fedtfri squash-gulerods kage « Opholdsrum

  2. Pingback: Lasagne uden pasta med kartofler og squash | Opholdsrum

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s