Pasta med kødsovs + fyldte peberfrugter

Det smarte ved kødsovs/chili con carne er, at resterne kan genanvendes på et utal af måder. I går spiste kæresten og jeg pasta med kødsovs – i dag fik vi peberfrugter med fyld af kødsovs. Sundt, nemt og lækkert!

pasta_med_kødsovs

fyldte_peberfrugter

Ingredienser, Kødsovs til 2 dage

  • 1 løg
  • 1 presset hvidløgsfed
  • Lidt olie
  • 2-3 revede gulerødder
  • ½ broccilihoved/andre grøntsager
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 350-400 g hakket kød, magert
  • Oregano, salt, peber, spidskommen

Ingredienser derudover

  • 2 peberfrugter
  • fuldkornspasta til 2 personer, 1 dag
  • Revet ost

Fremgangsmåde, kødsovs

  1. Skær løget i små stykker, og svits det sammen med det pressede hvidløgsfed i lidt olie i en mellemstor gryde.
  2. Når løget har taget farve, svitses kødet med.
  3. Når kødet er brunet, tilsættes gulerødder, andre grøntsager samt hakkede tomater.
  4. Der smages til med krydderier.
  5. (Maizena mel kan evt. tilsættes, hvis sovsen er for flydende.)
  6. Server med fuldkorns pasta/spaghetti

Fremgangsmåde, fyldte peberfrugter

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Skær peberfrugterne over i halve, og fyld dem med kødsovs. Drys med ost.
  3. Bag i ca. 30 minutter.

Andre idéer til genanvendelse af kødsovsen eller en portion chili con carne:

Fyldte svampe/tomater/squash
Pizza/pizzasnegle
Pirogger (opskrift hertil er på vej 🙂 )
Lasagne

 

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s