stegte grøntsags-ris

Mangler du spændende tilbehør til aftensmaden? Eller er der en masse grønt, som skal bruges, inden det bliver alt for slattent? Og sidder du inde med en kedelig rest ris efter gårsdagens middag? Frygt ej! Velvalgte krydderier og en varm pande er dine venner i nøden.

Vi spiste risene med tun (i mangel af bedre)! – de smager sikkert endnu bedre til (fiske?)frikadeller eller lignende.

stegte grøntsagsris

Ingredienser

  • De grøntsager, du vil af med – og/eller dem, du elsker!
  • En rest ris, ca 150 g
  • en klat olie
  • garam masala, spidskommen, ingefær, knuste hvidløgsfed, salt, peber og kanel

Fremgangsmåde

  1. Steg først risene på den glohede pande i olien.
  2. Snit grøntsagerne i små små stykker, og tilsæt dem til panden.
  3. Efter nogle minutter smages panden til med (især en masse masala) krydderi, indtil dine smagsløg bliver tilfredse.
Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s