Tærte med rester

I går fik vi skinkeschnitzler med blancherede grøntsager (broccoli, blomkål og gulerødder) og kogte kartofler til aftensmad. Bevidst blev der stegt, kogt og blanceret lidt for meget, så der var fyld til en tærte her til aften. Og i kan tro det duftede dejligt i den lille lejlighed. 🙂

tærte1

tærte2

 

Ingredienser, 2-3 personer

  • Tærtedej (ja, vi var dovne og købte en færdiglavet en… ups!)
  • 3 æg
  • 1 lille pakke milda 4 % (2,5 dl)
  • salt og peber
  • fyld af eget ønske (hos os i aften; broccoli, blomkål, kartofler, schnitzler, gulerødder)
  • Topping af eget ønske (eks; tomater, ost, oliven, feta…)

Fremgangsmåde

  1. Varm ovnen op til 200 grader
  2. fordel dejen i tærteformen. (Og ja, i mangel af bedre brugte vi en anden ildfast form 😉 )
  3. Fordel fyldet på dejen.
  4. Bland æg, milda, og en smule salt og peber. Overhæld fyldet med blandingen.
  5. Fordel toppingen, og bag herefter i ovnen. Det kan tage alt fra 30-50 minutter, alt efter tærteformen og tykkelsen af fyldet.

Jeg serverede en kvik lille salat til; revede gulerødder blandet med revede æbler. Altid et hit – især hvis der pyntes med valnøddekerner og rosiner.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s