Hjemmelavet sushi

Jeg og min søde kollega Maja lavede  sushi – for at se, om det nu var så let, som folk går og siger. Og yes, det var det! De blev ikke lige så pæne som når de professionelle laver dem – men de var pæne alligevel!

Og så smagte de deeejligt. 🙂

Det eneste det krævede, var et sushi-starter-kit, samt en tur i netto. Her blev fyldet købt til to forskellige typer; røget laks med avocado, samt peberfrugt og tun-guf. Tunguffet er det samme som jeg bruger i sandwiches eller serverer til bagte kartofler – det er virkelig mums!

Ingredienser, tun-guf

  • 1 æble
  • 2 ds dåsetun
  • 1 tsk citronsaft (alternativ; citronpeber)
  • 1½ spsk creme fraiche
  • 1 spsk mayonnaise
  • salt og peber
  • 1-2 æg
  • 1-2 forårsløg (alternativ; ½ rødløg)

Fremgangsmåde, tun-guf

  1. Skær æblet i små stykker, og vend det med citronsaften.
  2. Snit løget fint og tilsæt dette samt tun til æblet. Rør rundt.
  3. Tilsæt creme fraiche, mayonnaise og smag til med salt og peber.
  4. Brug til sushi-fyld, sandwich-fyld eller som topping på en bagt kartoffel.

 

 

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s