Weekend brunch på ARoS

Jeg, mor og lillesøster var i går på ARoS for at spise weekendbrunch – og det var en oplevelse! Brunchen blev serveret i tre omgange, og var slet ikke lig andre århusianske brunchoplevelser.

De andre steder jeg har spist, har der altid været tale om en buffet. Der har været masser af brød og kage. I denne brunch var der derimod fokus på pålæg, originalitet, samt udseende.

Første servering var skyr med knas og friske bær, hellefisk samt ARoS’ egen-producerede spegepølse. Hertil var diverse sovser (stærk sennep, creme til fisken) og andet spændende drys. Det smagte rigtig dejligt – dog var der efter min mening for meget pålæg i forhold til brødet. Derudover var jeg skuffet over det, ARoS kalder “skyr.” Det var nemlig meget tydeligt, at den var blevet sødet med enten sukker eller honning, og derudover var den meget mere flydende, end en rigtig skyr, og mindede derfor bare om en almindelig yoghurt.

Den anden servering var røræg med drys af sprød bacon og purløg. Hertil er der ikke så meget at sige; det smagte som man forventede af æg og bacon. 🙂

Desserten var dejlig. En halv pandekage med honning, syltet havtorn, havtornemousse samt lakrids-marengs, samt to oste, kvæde-puré og saltristede mandler. Jeg eeeelsker havtorn og lakrids, så højre del af tallerkenen var tip-top. Osten og puréen var også velsmagende – dog faldt mugosten ikke i min smag. Men er man til den slags, var den sikkert udemærket.

Et kritisk punkt var dog, at brunchen slet ikke er børnevenlig. Eneste mulighed for de små er, at få samme retter, men halv størrelse. Så har man kræsne småfolk med, skal de tages med til en brunchbuffet andetsteds.

Alt i alt var det  altså en spændende oplevelse, som kan anbefales, hvis man har tid og lyst til lidt selvforkælelse – vel og mærke, hvis det er en måned, hvor lønchecken er høj – for prisen pr. person er 188 kr. Til sammenligning er en weekendbrunch ved åen i byen 95-105 kr pr. person. Og min favorit; brunchbuffet ved åen mandag-torsdag til ca. 35 kr. 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s