Wok med kylling og hvidkål

ØJ, den her wokret er uden tvivl den bedste, jeg og Frederik har bikset sammen indtil videre. Den var så god, at selv resterne på andendagen smagte så godt som en livret!

Ingredienser 2 personer i 2 dage (eller bare 4 personer)

  • Ris
  • 1/3 hvidkål
  • 1 peberfrugt
  • 1-2 dl frosne ærter
  • 2 kyllingefileter
  • 1 fed hvidløg
  • 2 forårsløg
  • soya, ingefær, salt, peber
  • sur/sød chilisovs
  • Evt. andre grøntsager.

Fremgangsmåde

  1. Sæt risene over.
  2. Skær i mellemtiden kyllingen i små stykker. Svits dem gyldne på panden.
  3. Skær hvidkål i fine strimler. Svits med den ny gennemstegte kylling.
  4. Tilføj peberfrugt i skiver, samt frosne ærter og evt. andre grøntsager. (Vi brugte eksempelvis champignon og tomater.)
  5. Smag til med en masse soya, hvidløg, ingefær, salt og peber.
  6. Server med ris og sur/sød sovs. Åh, det er frådseri!
Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s