Kartoffelmos med champignon-pande

Endnu en vegetarisk opskrift. Jeg synes det smager fantastisk – dog faldt det ikke i kærestens smag. (Det smagte for meget af svampe!)

Ingredienser, 2 personer

  • ½ kg kartofler
  • 300-400 g champignon
  • 4 gulerødder
  • 2 springløg
  • 1 fed hvidløg
  • salt, peber, timian
  • 1 spsk smør
  • 1-2 dl mælk
  • meljævning
  • ½ boullionterning

Fremgangsmåde

  1. Skræl kartoflerne og kog dem.
  2. Skær i mellemtiden springløg, gulerødder og champignon i små stykker.
  3. når kartoflerne er ved at være færdige begynder du på champignongryden; svits først springløg og hvidløg hurtigt.
  4. Tilsæt gulerødder og champignon til panden. Svits under lav varme. Hæld 1 dl af kartoffelvandet i panden.
  5. Mens det steger, hæld da vandet fra kartoflerne, og mos dem. Tilsæt smør, mælk, salt og peber, til ønsket smag og konsistens er opnået.
  6. Tilføj boullionterning og krydderier til panden. Brug evt. meljævner, hvis det hele er lidt for flydende. Smag til.
  7. Server rygende varmt.
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s