Banankage

Modne bananer er fantaaaastiske i kage! Specielt i denne kage – jeg og kæresten fik spist rub og stub på 1½ dag. Ups.

banankage_edited

Ingredienser

  • 50 g smør
  • 50 g sukker
  • 20 g brun farin
  • 1 æg
  • 150 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • ½ tsk kanel
  • ½ tsk kardemomme
  • 1-2 moste modne bananer
  • ½ dl creme fraiche/skyr/andet naturel-syrnet-mælkeprodukt

Fremgangsmåde

  1. pisk sukker, farin og smør.
  2. Tilsæt ægget og pisk godt.
  3. Bland mel, bagepulver, krydderier, og bland med sukkermassen.
  4. mos bananerne og bland med naturel yoghurtprodukt
  5. Bland alt, og fordel i kageform.
  6. Bag i ca. 40 minutter ved 180 grader.
  7. Pynt evt med glasur af flormelis, kakao og en smuuuule vand.
Advertisements

2 thoughts on “Banankage

  1. Pingback: Mine 2013-favoritter | Opholdsrum

  2. Pingback: Fedtfrit bananbrød | Opholdsrum

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s