Kokostoppe

Kokostoppe er nok den hurtigste søde snack at fremstille. Eller, tæt på, hvertfald. Derudover er det også super nemt og billigt!

Som regel får toppene en bund af chokolade, men dette kræver et vandbad – og så ryger idéen med at det skal være hurtigt. Derfor valgte jeg i stedet at hakke chokoladen, og iblande denne i kokos-massen – smart.

 

Ingredienser, ca 20-25 stk

  • 150 g kokosmel
  • 75 g sukker
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1 æg
  • hakket chokolade

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 175 grader.
  2. Pisk sukker, vaniljesukker og æg til en hvid, skummende masse.
  3. Vend kokosmel og chokolade i med en dejskraber.
  4. Fordel massen i små toppe. Bag i midten af ovnen i 10-12 minutter. (Hold godt øje til sidst, lige pludselig går det hurtigt.)
  5. Køl af og nyd.
  6. Opbevares i lufttæt beholder – hvis ikke de bliver spist med det samme! 😉
Reklamer

2 thoughts on “Kokostoppe

  1. Jeg er altid på udkig efter kager uden hvedemel og havde helt glemt kokostoppen! Min mor lavede dem ellers tit. Smagen kan godt blive lidt ensformig, så det med chokoladen lader til at være alletiders supergode ide!
    Hilsen Solvej

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s