Marmorkage

Frederik skulle i dag have kage med til læreruddannelsen, og da vi i går aftes endelig besluttede os for at købe ind til den, var netto selvfølgelig lukket. Derfor blev det til en stooor portion marmorkage – for det har man næsten altid ingredienserne til 🙂 Som i kan se på billedet, fik jeg den fantastiske idé at lave to cupcakes ved siden af – så fik jeg nemlig også selv lov at smage!

Billede

Ingredienser, 1 bradepande

  • 100 g smør
  • 4 æg
  • 4 dl sukker
  • 2 dl mælk/A38/lignende
  • 6 dl mel
  • 3 tsk bagepulver
  • 4 tsk vaniljesukker
  • 4 spsk usødet kakao pulver

Fremgangsmåde

  1. Pisk æggene og sukker til en skummende masse.
  2. Bland mel, bagepulver og vaniljesukker
  3. Bland melblanding og sukkermasse sammen, og tilsæt mælken og smeltet smør heri.
  4. Fyld 2/3 af den lyse dej i bradepanden.
  5. Bland den resterende 1/3 af dejen med kakao. Fyld den brune dej over den lyse.
  6. Brug en kniv/strikkepind/andet til at marmorere med.
  7. Bag ved 175 grader i ca 35 minutter.
Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s