Tun og torskerogns frikadeller

En dåse tun og en dåse torskerogn kan fås for billige penge – især når man køber stort ind, når der er tilbud. Og siden dåsefisken holder for evigt, er det en smart ting at have på lager. Begge dele kan spises på rugbrød som en lækker frokost/hurtig aftensmad, eller alternativt bikses sammen til en nem fiskefars som her. 🙂 

Ingredienser, ca 15 stk

  • 1 dåse tun i vand
  • 1 dåse torskerogn
  • 2 æg
  • 1 ½ spsk hvedemel
  • 4 spsk havregryn
  • 1 presset fed hvidløg
  • 1 spsk timian
  • 1 tsk citronpeber
  • 1 tsk chilipulver

Fremgangsmåde

  1. Bland tun og torskerogn, så det hele bliver findelt og en jævn masse.
  2. Bland æg, mel, halvregryn, hvidløget og krydderierne i.
  3. Lad farsen hvile i 1-2 timer, så havregrynene bliver bløde, og krydderierne træder i kraft.
  4. Steg ved middelhøj varme, ca 4-5 min på hver side.
  5. Server med salat og evt. ris.
Reklamer

3 thoughts on “Tun og torskerogns frikadeller

  1. Pingback: Spicy chili/hvidløg fiskefrikadeller med gulerod | Opholdsrum

  2. Pingback: Ugentlig madplan, januar | Opholdsrum

  3. Pingback: Lun, mættende salat med grønne puy linser | Opholdsrum

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s