Boullionkartofler med ovnbagt laks

En vaskeægte pas-dig-selv ret!

Ingredienser 2 personer

  • 4-5 kartofler, gerne med skræl hvis de er nye.
  • 3 gulerødder
  • ½ løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 boullionterning + ½ L vand = ½ L boullionvand

Fremgangsmåde

  1. Snit kartofler, skrællede gulerødder og skrællet løg i tynde skiver.
  2. Gør boullionvandet klart
  3. Arrangér grøntsagerne i ovnfast fad.
  4. Overhæld med boullionvandet.
  5. Bag i ca. 45 minutter ved 200 grader.
  6. Server med ovnbagt laks og en lækker, let sovs.
Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s