Havregryns småkager

Livet som hjemmefra-flyttet ungt menneske kunne ikke andet, end blive skudt i gang med en stor portion havregryns småkager med mørk chokolade. De har en dejlig duft af kanel, holder sig sprøde og knasende i lang tid efter bagning, og kan sagtens fryses ned.

 

Ingredienser, 30 stk

  • 100 g smør
  • 100 g farin
  • 50 g sukker
  • 1 æg
  • 1/2 tsk vaniljesukker
  • 100 g hvedemel
  • 1/2 tsk natron
  • 1/2 tsk stødt kanel
  • 120 g havregryn
  • Evt. hakket chokolade eller rosiner

Fremgangsmåde

  1. Pisk smør, farin og sukker sammen.
  2. Pisk ægget i.
  3. Bland de tørre ingredienser – og tilføj til sukker/ægge-massen.
  4. Bland grundigt, og tilsæt chokolade/rosiner.
  5. Placer på bageplade med bagepapir – det går let med en spiseske.
  6. Bag 10-12 min ved 175 grader.
  7. Afkøl på rist.
Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s